Ligging

De Stadstuin – tussen de Verlorenstraat en de Oscar Delghuststraat – ligt op een heuvel die je trakteert op unieke vergezichten over de prachtige groene omgeving. Het is voor velen nu al een gezellige ontmoetingsplaats. Er is volop ruimte voorzien waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, sporten en gezellig samen zijn. Geregeld worden er events georganiseerd voor jong en oud.

Vanaf deze rustige plek midden in de stad wandel je in enkele minuten naar het centrum van Ronse waar je alle mogelijke faciliteiten vindt: openbaar vervoer, goede scholen, cultuur, sportclubs, winkels en supermarkten, gezellige caf├ęs en restaurants, markt op woensdag en zaterdag, …

Ronse

Ronse is een bruisende en historische stad, op de taalgrens in de prachtige Vlaamse Ardennen. Het is een aangename plek om te wonen, te werken en te genieten van het leven met aandacht voor mobiliteit, verkeersveiligheid en leefbaarheid. Verder heb je er ook een mooi aanbod erfgoed, culturele evenementen en sport- en vrijetijdsactiviteiten.

Ik wil wonen in De Stadstuin!

Contact

Adres infokantoor:
Bredestraat 92, 9600 Ronse
info@stadstuinronse.be
T. 0468 144 407

Ontvang je graag meer informatie? Laat hier je gegevens achter en wij contacteren jou!


Een project van

Ik heb interesse in