Aanbod

In De Stadstuin kun je kiezen uit een hoogwaardig woonaanbod. In totaal worden er 13 villa’s, 73 woningen en 237 appartementen gecreeërd.

Aan de kant van de grote markt komen er diverse woningen – van compacte rijwoningen voor starters, betaalbare halfopen bebouwing-villa’s voor jonge gezinnen tot royale, vrijstaande villa’s voor wie wat meer luxe en ruimte zoekt. Een aantal daarvan zijn al gebouwd en bewoond, maar er is zeker nog een ruime keuze beschikbaar.

Aan de andere kant van het park komen appartementsgebouwen met een divers aanbod van appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Hoewel elk deelproject door de gebruikte vormen en kleuren zijn eigen identiteit heeft, is er toch een homogeniteit en balans die rust uitstraalt.

Heb je interesse om te huren? Neem zeker contact op!

De Stadstuin Ronse map
Ga je voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers? Een penthouse of een vrijstaande villa met een tuin? Of als starter eerder voor een hippe Kerfwoning? Stuk voor stuk zijn ze eigentijds en doordacht ontworpen.
En allemaal zijn ze tot in de puntjes afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, waarbij je als koper nog steeds voldoende vrijheid hebt om je eigen keuzes te maken op het vlak van afwerking. Elke woning is voorzien van een eigen parkeergelegenheid.

Contact

Adres infokantoor:
Bredestraat 92, 9600 Ronse
info@stadstuinronse.be
T. +32 (0)483 31 63 84

Ontvang je graag meer informatie? Laat hier je gegevens achter en wij contacteren jou!


Een project van

Kortrijk Business Park
Beneluxpark 26 bus 0051
8500 Kortrijk

T. 056 217 817
E. info@vestadevelopment.be

Volg ons ook op:

Ik heb interesse in