Residentie Venus

APPARTEMENTEN JANUS & VENUS

De appartementsgebouwen worden de blikvangers dichtbij het imposante amfitheater. Net als de rest van de grond gebonden woningen in De Stadstuin is het ontwerp hedendaags. Mooie gevelstenen, strakke lijnen en grote raampartijen geven aan deze constructie een extra ruim gevoel. Het afwerkingsniveau, zowel binnen als buiten, is zoals u van appartementen van dit niveau mag verwachten.

Er is een verscheidenheid naar grootte en aantal slaapkamers. De bewoonbare oppervlakten variëren tussen de 75 m2 en 150 m2, uitgebreid met mooie terrassen vanaf 8 m2 tot 28 m2. Op het gelijkvloers  genieten de kopers van een privé tuin.

Ieder appartement heeft een ruime eetkamer, salon en ingerichte keuken, een mooie inkom met toilet en berging. De 1, 2 of 3 slaapkamer appartementen hebben een  badkamer met dubbele lavabo, bad of douche.

De 6 penthouses, neusjes van de zalm,  met een oppervlakte tussen de 121 m2 en de 154 m2, genieten van een adembenemend panorama.  Ze bestaan uit een inkom met toilet, panoramisch salon en eetkamer, open keuken met afzonderlijke berging. 3 ruime slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo en bad, en eventueel een extra douchekamer vervolledigen het geheel. Deze dakappartementen hebben prachtige terrassen gaande van 36 m2 tot 120 m2.

De 2 en 3 slaapkamer appartementen worden aangeboden met een ondergrondse berging, garage en/of parkeerplaats.

Bovengronds zijn extra parkeerplaatsen te koop. Er zijn er afzonderlijke fietsenbergingen en containerruimtes ter beschikking van de bewoners.